tisdag 6 september 2011

Foten ner

Jägarförbundet sätter ner foten. Jag måste säga att jag tycker att det här är bra. Tyvärr så måste man ibland ta till den här typen av åtgärder, så är det i politiken, löneförhandlingar och många andra sammanhang.

Man kan väl säga det här är motsvarigheten till att gå ut i strejk.

Här är en länk till debattartikeln i DN.

http://www.dn.se/debatt/nu-aterstar-bara-konflikt-om-de-svenska-vargarna

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Johan,

Kul Blogg. Undrar vart bilden för bloggen är tagen? Ser precis ut som på våra marker utanför Örebro :)

Hylsor och Hundar sa...

Bilden är tagen utanför Västerås

Regular Hunting sa...

Hej! Kika gärna in på vår jaktblogg Regular Hunting!
Här kommer du kunna följa två stycken vanliga jägare i deras jägarliv.
Vi kommer lägga upp jaktfilmer, tester på olika jakttillbehör, kameror, kulor, utfodring m.m. Tävlingar dyker även upp inom kort!
Hoppas du kommer uppskatta sidan!
Mvh

Jonas / www.hagelgevar.se sa...

Hej!

Först och främst, tack för en mycket bra blogg! Har följt den med stort intresse (se nedan om att jag länkar till den) men nu var det ett tag sedan den uppdaterades, hoppas på nya uppdateringar snart!

Jag har sedan en tid tillbaka arbetat på att göra en hemsida för alla nybörjare inom jakten. Av egen erfarenhet så vet jag hur mycket det är att sätta sig in i, dels för att klara själva jägarexamen samt vara förberedd för den riktiga jakten, så därför försöker jag nu kontinuerligt bygga upp en sida som förhoppningsvis kan bli bra hjälp. En hel de jobb kvar än, men jag tycker bara att det är roligt.

Kolla gärna in den på www.hagelgevar.se.

Då jag gillar er blogg och gärna vill tipsa mina besökare om den så har jag lagt upp den under sektionen Jaktbloggar (som finns under "Lära dig mer om jakt").

Om du tycker min idé med Hagelgevär.se är bra och om du gillar sidan så hade det varit väldigt roligt om du skulle vilja tipsa dina läsare om min sida genom att länka till den från er blogg. Hade det varit möjligt?

Tack på förhand och hoppas du får ett riktigt bra veckoslut!

Vänliga hälsningar,
Jonas / Hagelgevar.se